Caz îngrozitor la Braşov: Copil de 8 ani, târât cu maşina de mamă, care l-a abandonat pentru a-l „disciplina”

Un copil de 8 ani, din localitatea Codlea, judeţul Braşov, a ajuns la spital, vineri, după ce s-a agăţat de maşina mamei sale, care a vrut să îl abandoneze într-o zonă unde locuiesc persoane de etnie romă, femeia dorind, astfel, să îşi „disciplineze” fiul. Poliţia face anchetă în acest caz.

8296 afișări
Imaginea articolului Caz îngrozitor la Braşov: Copil de 8 ani, târât cu maşina de mamă, care l-a abandonat pentru a-l „disciplina”

Caz îngrozitor la Braşov: Copil de 8 ani, târât cu maşina de mamă, care l-a abandonat pentru a-l „disciplina”

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Braşov, femeia în vârstă de 39 ani, din Codlea, judeţul Braşov a spus că accidentul în urma căruia copilul ei a fost rănit, s-a produs când ea încerca ca îl „disciplineze”.

„Femeia, în încercarea de a-şi disciplina copilul de 8 ani, s-ar fi dus împreună cu acesta într-o zonă populată de cetăţeni de etnie roma şi ar fi încercat să-l lase pe minor acolo. Speriat, copilul s-ar fi prins de mânerul autoturismului mamei sale, fiind astfel târât pe asfalt aproximativ 2-3 metri”, a transmis Poliţia Braşov.

Incidentul a avut loc în comuna Vulcan, un cetăţean fiind cel care a sunat la 112.

Copilul a fost preluat de un echipaj SMURD şi transportat la spital.

Poliţiştii au deschis un dosar penal şi fac verificări pentru violenţă în familie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici