Caz revoltător. Elevă de 17 ani, dintr-o şcoală pentru copii cu dizabilităţi din Argeş, bătută de doi colegi

O adolescentă de 17 ani, elevă la o şcoală pentru copii cu nevoi speciale din Argeş, a ajuns la spital după ce doi colegi au lovit-o într-o pauză, unul cu pumnul şi altul cu palma. Poliţiştii au deschis un dosar penal, după ce mama victimei a sesizat Poliţia, transmite corespondentul MEDIAFAX.

540 afișări
Imaginea articolului Caz revoltător. Elevă de 17 ani, dintr-o şcoală pentru copii cu dizabilităţi din Argeş, bătută de doi colegi

Caz revoltător. Elevă de 17 ani, dintr-o şcoală pentru copii cu dizabilităţi din Argeş, bătută de doi colegi

Incidentul s-a petrecut în localitatea Ştefăneşti, judeţul Argeş, într-o şcoală destinată copiilor cu nevoie speciale.

Potrivit unor surse judiciare, într-o pauză, o elevă a fost bătută de doi colegi, cu vârste de 17 şi 13 ani, după ce s-au certat. Unul ar fi lovit-o cu pumnul în burtă şi celălalt cu palma peste faţă.

Deocamdată nu se ştie de la ce a pornit conflictul.

Sursele citate au mai precizat că cei trei sunt în grija statului, fiind instituţionalizaţi într-un centru de plasament care se afla în zona şcolii pentru copii cu dizabilităţi.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru loviri sau alte violenţe, fapta fiind sesizată la poliţie de către mama fetei, care este decăzută din drepturile părinteşti.

Adolescenta a fost transferată la un spital din Capitală unde s-a stabilit că nu are leziune grave interne.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici