Caz revoltător: Femeie în stare critică după o cezariană, dusă la Iaşi pentru că spitalul din Neamţ nu avea anestezist

Femeia în vârstă de 34 de ani, în stare critică după o cezariană, a fost dusă cu elicopterul la Iaşi pentru că spitalul din Târgu Neamţ nu avea anestezist după-masa. E a fost stabilizată de medici după o operaţie în care i s-a scos uterul.

7203 afișări
Imaginea articolului Caz revoltător: Femeie în stare critică după o cezariană, dusă la Iaşi pentru că spitalul din Neamţ nu avea anestezist

Femeie în stare critică după o cezariană, dusă din Neamţ la Iaşi pentru operaţie

Şeful Secţiei Obstetrică I a Materităţii „Cuza Vodă”, Mircea Onofriescu a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că femeia în vârstă de 34 de ani aflată în stare critică după o cezariană a fost adusă în spitalul din Iaşi pentru că în cel din Târgu Neamţ nu era anestezist după-masa.

„Femeia a născut la 9.30, la Târgu Neamţ, după cezariană s-au constatat nişte modificări importante ale tensiunii. Ei nu au anestezist în cursul după-amiezii, aşa că a fost trimisă la noi. Ea a făcut nişte complicaţii pe fondul celei de a doua cezariene. S-a intervenit în urgenţă, cu toate cele necesare, a trebuit scos uterul, ea avea trei litri de sânge în abdomen", a declarat Mircea Onofriescu.

Femeia se află acum sub supraveghere medicală.

Femeia în vârstă de 34 de ani era în stare critică după o operaţie de cezariană. Ea a fost dusă, vineri, cu elicopterul din Târgu Neamţ la Iaşi.

Potrivit unor surse medicale, femeia de 34 de ani a născut vineri dimineaţa prin cezariană, la Spitalul din Târgu Neamţ.

După cezariană au apărut complicaţii, astfel că femeia a fost dusă cu elicopoterul SMURD şi mai apoi cu un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă la Iaşi, la materintatea „Cuza Vodă”.

Femeia a ajuns la Iaşi în şoc hemorargic, iar o echipă de specialişti ai maternităţii ieşene au intervenit pentru a-i salva viaţa.

 
Taguri:
femeie,
cezariană,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici