Caz revoltător la Braşov: Un bărbat acuzat că şi-a violat şi agrexat sexual nepoţii, reţinut

Un braşovean în vârstă de 49 ani, bănuit că, timp de un an, şi-a violat nepoata de 15 ani şi şi-a agresat sexual alţi doi nepoţi, cu vârste cuprinse între 10 şi 15 ani, a fost reţinut pentru 24 de ore.

1663 afișări
Imaginea articolului Caz revoltător la Braşov: Un bărbat acuzat că şi-a violat şi agrexat sexual nepoţii, reţinut

Caz revoltător la Braşov: Un bărbat acuzat că şi-a violat şi agrexat sexual nepoţii, reţinut

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Braşov, poliţiştii au identificat şi prins, în oraşul Braşov, un bărbat în vârstă de 49 ani bănuit de agresiune sexuală şi viol.

În urma cercetărilor s-a stabilit că, din mai 2017 până în mai 2018, bărbatul „ar fi săvârşit mai multe infracţiuni de natură sexuală” împotriva a trei nepoţi, cu vârste cuprinse între 10 şi 15 ani.

„În fapt, prin constrângere fizică şi morală, ar fi întreţinut raporturi sexuale cu minora în vârstă de 15 ani şi i-ar fi agresat sexual pe ceilalţi doi minori”, arată sursa citată.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în arestul IPJ Braşov, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici