Caz revoltător la un liceu: Un elev acuză că patru colegi că l-au agresat sexual

Poliţiştii şi inspectorii şcolari din Teleorman fac anchete într-un liceu din Alexandria, judeţul Teleorman, după ce mama unui elev a reclamat că fiul ei i-a spus că patru colegi l-au supus unor perversiuni sexuale în incinta şcolii.

1716 afișări
Imaginea articolului Caz revoltător la un liceu: Un elev acuză că patru colegi că l-au agresat sexual

Caz revoltător la un liceu: Un elev acuză că patru colegi că l-au agresat sexual

Mama unui elev în clasa a IX-a a liceului Rulmentul din Alexandria a depus o plângere la Poliţia din Teleorman, în care reclamă faptul că patru colegi de liceu ai fiului ei, în vârstă de 15 ani, cu probleme psihice, perversiuni sexuale.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Teleorman, Teodora Dragole, a declarat că s-a întocmit un dosar penal pentru agresiune sexuală.

„Mama copilului a sesizat că fiul ei, în vârstă de 15 ani, elev în clasa a noua la un liceu din Alexandria ar fi fost agresat sexual de mai mulţi colegi. Nu se ştie dacă asta s-a întâmplat o singură dată sau în mod repetat, aceste aspecte se vor clarifica în urma cercetărilor. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii de agresiune sexuală, urmând a se propune soluţie prin Parchet”, a spus Dragole.

La rândul său, inspectorul şcolar general din Teleorman, Valeria Gherghe, a declarat că joi începe o anchetă în acest caz.

Gherghe sperăm însă, că imaginile de pe camerele de supraveghere din şcoală vor clarifica lucrurile şi că acuzaţiile nu sunt reale.

„M-a anunţat şi pe mine directoarea liceului, se pare că e o anchetă în desfăşurare, părinţii ar fi depus plângere la poliţie. Se zice că s-a întâmplat, că nu avem acum nicio certitudine, dar că s-a întâmplat în perioada februarie-martie. Plângerea s-a făcut şi la poliţie, merg cu colegii mei într-o anchetă la liceu, poliţia desfăşoară propria anchetă, a descărcat filmări, pe care le-a predat liceul. Liceul are camere de supraveghere. În acelaşi timp, noi sperăm că nu este aşa pentru că este un copil cu probleme. Să sperăm că lucrurile nu se adeveresc", a spus şeful Inspectoratului Şcolar Teleorman.

Potrivit unor surse din liceu, se pare că cei patru băieţi care l-ar fi abuzat pe băiatul de 15 ani, ar fi vrut să demonstreze faptul că nu sunt homosexuali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici