Video Caz revoltător | O femeie şi-ar fi traumatizat copilul cu ajutorul unui bărbat deghizat în Moş Nicolae

Poliţia şi Protecţia Copilului din Bistriţa-Năsăud au declanşat, vineri, anchete, după ce în mediul online au apărut imagini cu o femeie care şi-ar fi traumatizat copilul cu ajutorul lui Moş Nicolae. Un bărbat deghizat în Moş Nicolae l-a pus pe copil să stea în genunchi şi l-a atins cu un băţ care simboliza nuiaua.

3734 afișări

Femeia de 31 de ani din Bistriţa-Bârgăului acuzată că şi-a traumatizat băieţelul de 5 ani cu ajutorul lui Moş Nicolae este cercetată penal de poliţiştii bistriţeni.

Femeia şi bărbatul deghizat în Moş Nicolae, în realitate unchiul micuţului, sunt acuzaţi de rele tratamente aplicate minorului, după ce ”Moş Nicolae” a făcut o vizită copilului, dar înainte de a-i da cadouri l-a pus să stea în genunchi, să promită că nu mai scrie cu creioanele pe pereţii şi chiar l-a atins cu nuiaua.

“Inspectoratul de Poliţie Bistriţa-Năsăud s-a autosesizat vineri, după ce în presă au apărut o serie de imagini din care rezulta că un copil de cinci ani a fost terorizat de Moş Nicolae, pentru a fi cuminte. S-a deschis un dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului, fiind identificate persoane personajele care apar în filmare. Este vorba despre un copil de cinci ani, mama acestuia de 31 de ani din Bistiţa-Bârgăului şi de un bărbat de 40 de ani din localitate, care a fost îmbrăcat în Moş. Am sesizat şi Direcţia Generală pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Drepturilor Copilului (DGASPC) pentru a-i acorda asistenţă psihologică minorului”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb.

Reprezentanţii DGASPC Bistriţa-Năsăud au declanşat şi ei o anchetă în acest caz, sesizaţi de tatăl copilului.

Reprezentanţii instituţiei se află în teren, unde urmează să stabilească ce măsuri se impun.

“Am fost sesizaţi de colegii de la Constanţa despre apariţia unei situaţii la Bistriţa-Bârgăului. Un bărbat din judeţul Constanţa a anunţat instituţia, spunând că fiul său, care s-ar afla în grija mamei, în Bistriţa-Bârgăului, ar fi fost speriat de Moşu'. În cauză s-au declanşat cercetările, la faţa locului fiind trimise echipe de la Protecţia Copilului, care urmează să stabilească împrejurările în care s-a petrecut incidentul şi dacă este nevoie de instituirea vreunei măsuri de protecţie”, a declarat, pentru MEDIAFAX, directorul DGASPC Bistriţa-Năsăud, Delia Fontul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici