Caz şocant în Italia. Un dascăl le povesteşte elevilor că merge prin discoteci ca să ia COVID

  • Caz incredibil în Italia.
  • Un dascăl la o şcoală gimnazială din Senigallia - comună din provincia Ancona, regiunea Marche, Italia - le povesteşte elevilor că merge prin discoteci ca să ia COVID.
  • Părinţii au sesizat primarul.
663 afișări
Imaginea articolului Caz şocant în Italia. Un dascăl le povesteşte elevilor că merge prin discoteci ca să ia COVID

Caz şocant în Italia. Un dascăl le povesteşte elevilor că merge prin discoteci ca să ia COVID

În Marche, una dintre regiunile italiene în care unităţile de terapie intensivă suferă cel mai mult din cauza creşterii numărului de contagiuni, o profesoară de la o şcoală gimnazială le-a spus elevilor că încearcă să se infecteze în discoteci. Dascălul susţine că a refuzat vaccinul anti-COVID şi caută să se infecteze pentru a obţine certificatul verde.

Familiile elevilor nu au avut de ales şi i-au scris primarului oraşului pentru a cere înlăturarea profesoarei. I-au scris primarului Massimo Olivetti că profesoara a spus de mai multe ori în faţa elevilor că merge des în discoteci ca să se îmbolnăvească de COVID pentru a obţine permisul verde.

„Corriere Adriatico” scrie că profesoara a fost supusă periodic unor teste anti-COVID pentru a putea lucra. Din 15 decembrie va intra în vigoare vaccinarea obligatorie pentru toţi angajaţii din şcoli.

„Sincer, am fost şocat de ceea ce mi s-a raportat şi intenţionez să verific şi să investighez ce s-a întâmplat", spune primarul: „Nu este prima dată când avem de-a face cu un profesor anti-vaccinist. S-a întâmplat la începutul anului la Corinaldesi, dar aici vorbim de o şcoală gimnazială. Este inacceptabil. Nu am nicio putere, dar voi vorbi cu directorul şcolii pentru a mă asigura că un astfel de episod nu se va mai repeta”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici