Caz UIMITOR în Bucureşti. O femeie şi-a parcat maşina peste noapte în intersecţie. Câte ore a stat vehiculul până să fie descoperit de Poliţie - VIDEO

Poliţiştii din Capitală au amendat o femeie în vârstă de 29 de ani după ce duminică noapte şi-a lăsat autoturismul parcat pe carosabil, la intersecţia străzilor 11 iunie şi Bulevardul Mărăşeşti, timp de aproximativ 8 ore. Maşina a fost parcată ulterior regulamentar, dimineaţă.

8099 afișări
Imaginea articolului Caz UIMITOR în Bucureşti. O femeie şi-a parcat maşina peste noapte în intersecţie. Câte ore a stat vehiculul până să fie descoperit de Poliţie - VIDEO

O femeie din Capitală a fost amendată după ce şi-a parcat maşina peste noapte, în intersecţie

Femeia şi-a lăsat parcată maşina, marca Volkswagen Passat, în faţa Parcului Carol din Sectorul 1 al Capitalei. Tânăra a oprit motorul, a stins luminile, a încuiat portierele şi a mers către domiciliul aflat în apropiere, anunţă Poliţia Locală a Capitalei.

Maşina a stat în intersecţie aproximativ 8 ore.

Autoturismul a fost descoperit luni dimineaţă de către un echipaj al Serviciului Circulaţiei din cadrul Poliţiei Locale.

Până în momentul în care poliţiştii au reuşit să dea de urma femeii, maşina parcată în intersecţie a fost semnalizată în trafic cu ajutorul unei alte maşini de serviciu aparţinând autorităţilor.

Ulterior, proprietara în vârstă de 29 de ani a fost identificată şi sancţionată cu 580 de lei amendă şi trei puncte penalizare.

Pentru câteva zeci de minute, traficul în zonă a fost perturbat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici