Cazul Caracal. Gheorghe Dincă, adus şi astăzi la sediul DIICOT. A cerut să studieze dosarul

Georghe Dincă a venit şi vineri la sediul DIICOT, el solicitând organelor de anchetă să îi permită să studieze probele existente la dosar, după ce joi a fost la unitatea de parchet şi şi-a schimbat declaraţiile în sensul că susţine că, de fapt, nu ar fi ucis-o pe Luiza Melencu.

319 afișări
Imaginea articolului Cazul Caracal. Gheorghe Dincă, adus şi astăzi la sediul DIICOT. A cerut să studieze dosarul

Dosarul Caracal: Dincă, adus şi vineri la sediul DIICOT

Surse judiciare au afirmat, pentru MEDIAFAX, că Gheorghe Dincă se află vineri la DIICOT pentru a studia probele existente în dosar împotriva sa. Aceasta este a doua zi, consecutiv, când bărbatul este adus la parchet.

În cursul zilei de joi el şi-a schimbat declaraţia depusă iniţial la dosar şi, mai nou, afirmă că Luiza Melencu a fost luată din curtea sa de anumite persoane, iar el nu ar fi ucis-o de fapt.

Tot vineri, la DIICOT, a venit şi mama Alexandrei Măceşanu, însoţită de avocat.

„Noi credem în continuare că fata este în viaţă. Au fost plantate (oase în curtea lui Dincă - n.red.) pentru a se încetini găsirea Alexandrei. Cred că e dusă în străinătate”, a spus Tudoriţa Măceşanu.

Gheorghe Dincă se află în arest preventiv din iulie 2019.

Gheorghe Dincă a recunoscut iniţial că le-a ucis pe cele două fete, însă acum, când procurorii se pregătesc să trimită dosarul în judecată, în spaţiul public au apărut informaţii potrivit cărora el a cerut să fie reaudiat pentru a spune că, de fapt, nu ar fi ucis-o pe Luiza Melencu.

Potrivit Codului de procedură penală, o persoană nu poate sta în arest preventiv mai mult de 180 de zile, fără a fi trimis în judecată.

Aşadar, Dincă mai poate fi ţinut în spatele gratiilor, fără să fie trimis în judecată, până la data de 22 ianuarie. Tocmai de aceea, cel mai probabil, în următoarele zile procurorii vor trimite dosarul lui Dincă în faţa judecătorilor de la Tribunalul Bucureşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici