Cazul Caracal: Gheorghe Dincă va fi transferat joi în Arestul Central al Capitalei

Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal care a mărturisit că le-a ucis pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, va ajunge joi din nou în Arestul Central al Poliţiei Capitalei, conform unor surse judiciare, de această dată definitiv, până în momentul în care procurorii îl vor trimite în judecată.

657 afișări
Imaginea articolului Cazul Caracal: Gheorghe Dincă va fi transferat joi în Arestul Central al Capitalei

Cazul Caracal: Gheorghe Dincă va fi transferat vineri în Arestul Central al Capitalei

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că Gheorghe Dincă va fi adus joi în Arestul Central al Capitalei în vederea continuării analizei comportamentale, dar şi pentru realizarea unei expertize psihiatrice şi a testului cu poligraf.

Totodată, anchetatorii ar urma să continue audierile în cazul său alături de avocaţii familiilor Luzei şi Alexandrei.

În cazul lui Gheorghe Dincă procurorii au dispus pentru prima dată efectuarea unei analize comportamentale la începutul lunii septembrie.

Magistraţii Tribunalului Olt au decis, miercuri, să prelungească, la cererea procurorilor, mandatul de arestare preventivă pe numele lui Gheorghe Dincă cu încă 30 de zile, până în 24 octombrie.

Gheorghe Dincă a participat luni şi marţi la reconstituirea parţială a crimelor din cazul Caracal, au anunţat procurorii DIICOT. „Activităţile întreprinse au vizat indicarea de către inculpatul Dincă Gheorghe a principalelor momente sub aspectul racolării, răpirii, adăpostirii, violării şi uciderii celor două victime, precum şi modalitatea şi mijloacele comiterii infracţiunii de profanare de cadavre, în raport de aceleaşi două victime”, a precizat DIICOT, într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici