Cazul doljenilor ţinuţi cu forţa în carantină după ce s-au întors din italia. Autorităţile au deschis o anchetă pentru a afla adevărul

  • Poliţiştii fac anchetă în cazul celor trei doljeni întorşi din Italia şi ţinuţi în carantină la Craiova.
  • Autorităţile vor să afle dacă cei 3 au minţit când au spus că nu au fost în zone de risc din Italia.
1233 afișări
Imaginea articolului Cazul doljenilor ţinuţi cu forţa în carantină după ce s-au întors din italia. Autorităţile au deschis o anchetă pentru a afla adevărul

Anchetă în cazul celor 3 doljeni întorşi din Italia şi ţinuţi forţat în carantină la Craiova

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Dolj, oamenii legii încearcă să afle dacă cei trei localnici din Sadova întorşi recent din Italia au fost întrebaţi cu precizie despre locurile din Italia prin care au trecut, ce declaraţii au dat cu exactitate şi dacă au completat formulare la intrarea în ţară.

„Având în vedere informaţiile apărute în spaţiul public, referitoare la faptul că trei persoane, din Sadova, care ar fi sosit din Italia în ultima perioadă, ar fi declarat autorităţilor că s-au aflat în alte regiuni decât cele din care ar fi venit în realitate, vă comunicăm următoarele: la nivelul IPJ Dolj au fost dispuse verificări cu privire la aspectele pe care cele trei persoane le-ar fi prezentat autorităţilor. În cazul în care se va constata că sunt întrunite elementele constitutive ale vreunei fapte de natură infracţională sau contravenţională, poliţiştii vor dispune măsurile legale", a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Cei trei doljeni au fost ridicaţi marţi noapte de la locuinţele lor şi duşi cu o ambulanţă la un centru special de carantină din Craiova.

Potrivit reprezentanţilor Direcţiei de Sănătate Publică Dolj, măsura a fost luată după ce medicul de familie din Sadova a descoperit că cei trei au minţit în privinţa zonelor vizitate în Italia.

Cei 3 au revenit în România cu maşina.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici