Cazul morţii Cristinei Ţopescu. Poliţia a deschis dosar de moarte suspectă. Surse: A fost găsită în pat, învelită cu plapuma

Cazul morţii Cristinei Ţopescu. Surse apropiate anchetei în cazul morţii Cristinei Ţopescu au afirmat, pentru MEDIAFAX, că jurnalista a fost găsită în pat, învelită cu plapuma, fără a avea urme de violenţă, fiind puţin probabil ca aceasta să se fi sinucis, medicii legişti urmând să stabilească cauza exactă a decesului.

25178 afișări
Imaginea articolului Cazul morţii Cristinei Ţopescu. Poliţia a deschis dosar de moarte suspectă. Surse: A fost găsită în pat, învelită cu plapuma

Surse: C. Ţopescu a fost găsită în pat, învelită cu plapuma. E puţin probabil să se fi sinucis

Potrivit surselor citate, anchetatorii iau în calcul toate pistele, fiind deschis un dosar de moarte suspectă în cazul jurnalistei. Cu toate acestea, oamenii legii sosiţi la faţa locului nu ar fi găsit indicii că jurnalista s-ar fi sinucis.

În prezent, dosarul morţii Cristinei Ţopescu este investigat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov. Reprezentanţii unităţii de parchet au afirmat, pentru MEDIAFAX, că în cursul zilei de luni se va trimite ordonanţa procurorilor către INML pentru a se face expertiza medico-legală.

Jurnalista Cristina Ţopescu a murit, ea fiind găsită duminică seară de poliţişti în casa sa din oraşul Otopeni.

Cristina Ţopescu s-a născut la Oradea, în 1960 (avea 59 de ani). A fost fiica lui Cristian Ţopescu, celebru comentator sportiv. A intrat în lumea televiziunii în perioada 1970-1979, când a apărut în emisiuni pentru copii. A absolvit facultatea de Limbi Străine din Bucureşti.

Cunoscută ca prezentatoare de televiziune, în 2013 a devenit membră a PSD, în acel moment a încetat colaborarea cu televiziunea Prima Tv pentru care prezenta ”Focus”, principala emisiune de ştiri a televiziunii.

Din 2013 a fost la Antena 3, însă a anunţat că se retrage de la postul de televiziune în 2017, invocând motive personale.

În 1989, jurnalista a încercat să fugă din România şi a fost arestată primind trei luni de închisoare. A fost eliberată din arest pe 19 decembrie 1989.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici