Cazul sinuciderii ucigaşului poliţistului: A fost deschis dosar penal

Un dosar penal pentru ucidere din culpă a fost deschis, luni, în cazul lui Marcel Ionel Lepa, bărbatul care a ucis un poliţist săptămâna trecută şi care luni dimineaţa a fost găsit spânzurat în celulă, fiind închis la Penitenciarul "Popa Şapcă" din Timişoara, transmite corespondentul MEDIAFAX.

7749 afișări
Imaginea articolului Cazul sinuciderii ucigaşului poliţistului: A fost deschis dosar penal

Cazul ucigaşului poliţistului: A fost deschis dosar penal, după ce acesta s-a sinucis în arest

Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara a deschis, luni, un dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul lui Marcel Ionel Lepa, care a fost găsit spânzurat în baia camerei de detenţie, bărbatul fiind închis la Penitenciarul "Popa Şapcă" din Timişoara.

"La nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara în data de 10.06.2019 a fost înregistrat dosarul penal cu nr. 5329/P/2019, sub aspectul săvârşirii faptei de ucidere din culpă, prev. şi ped. de art. 192 al. 1 Cp, privind decesul deţinutului Lepa Ionel Marcel, încarcerat în Penitenciarul Timişoara, în baza unui mandat de arestare preventivă. La aceeaşi dată cauza a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş în vederea efectuării urmăririi penale", arată Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara.

Marcel Ionel Lepa, bărbatul care a ucis un poliţist în urmă cu o săptămână, a fost găsit spânzurat, luni dimineaţa, în Penitenciarul „Popa Şapcă” din Timişoara. Reprezentanţii Ambulanţei au încercat să îl resusciteze, însă fără succes.

Potrivit unor surse judiciare, Marcel Ionel Lepa s-a spânzurat cu un cearşaf în baia camerei de detenţie, fiind găsit de către gardieni. Bărbatul era închis singur în celulă şi se afla în carantină.

Luni, Marcel Ionel Lepa ar fi trebuit să ajungă în faţa judecătorilor de la Curtea de Apel Timişoara, unde se judeca contestaţia sa la decizia Parchetului de pe lângă Tribunalului Timiş de vineri, de arestare preventivă pentru 30 de zile. Tot vineri, bărbatul care l-a împuşcat mortal pe poliţistul din Recaş a declarat, în timpul audierilor, că regretă fapta şi că nu a vrut să-l omoare pe agent, ci să tragă în zona picioarelor.

După ce Marcel Ionel Lepa a fost găsit spânzurat, la nivelul Penitenciarului "Popa Şapcă" din Timişoara a fost deschisă o anchetă internă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici