Cazul taximetristului ucis în Bucureşti: Un bărbat cu semnalmentele criminalului, văzut frecvent în zonele Obor şi Obregia

Zonele Obor şi Obregia sunt cele mai frecvente locuri unde a fost raportată prezenţa unui bărbat cu semnalmentele celui care l-a ucis, în 4 octombrie, pe taximetristul Nicolae Coicea, potrivit site-ului Poliţiei Capitalei.

1035 afișări
Imaginea articolului Cazul taximetristului ucis în Bucureşti: Un bărbat cu semnalmentele criminalului, văzut frecvent în zonele Obor şi Obregia

Cazul taximetristului ucis în Bucureşti: Un bărbat cu semnalmentele criminalului, văzut frecvent în zonele Obor şi Obregia

Până luni, au fost primite 83 de apeluri telefonice la numărul de urgenţă 112, majoritatea referindu-se la portretul-robot. Apelanţii au precizat că l-ar fi văzut pe acest bărbat în diferite locuri.

"Din datele oferite de către cetăţeni a rezultat, până în prezent, că zonele Obor şi Obregia sunt cele mai frecvente locuri unde a fost observat un bărbat cu semnalmentele celui din portretul robot", informează Poliţia Capitalei.

Din datele anchetei a rezultat că, în 4 octombrie, taximetristul a plecat din cursă din zona Obor şi a parcurs traseul Piaţa Iancului - Piaţa Muncii - Şoseaua Mihai Bravu - Calea Văcăreşti - Piaţa Sudului - Bulevardul Alexandru Obregia, poliţiştii studiind imaginile luate de camerele de supraveghere din peste o sută de locuri din sectoarele 2, 3 şi 4 din Capitală.

De asemenea, s-a stabilit cu certitudine că ultimul pasager a fost luat în taxi la un semn pe stradă, şi nu la o comandă telefonică, mai arată comunicatul Poliţiei Capitalei.

Taximetristul omorât pe Bulevardul Alexandru Obregia a fost înjunghiat de opt ori în zona gâtului, moartea fiind violentă, potrivit rezultatelor autopsiei, a declarat în 5 octombrie procurorul Bogdan Staicu, de la Parchetul Tribunalului Bucureşti.

"În cazul taximetristului, moartea a fost una violentă, în urma unei hemoragii interne şi externe, fiind vorba de opt plăgi înjunghiate în zona gâtului", a spus procurorul criminalist Bogdan Staicu.

Acesta a precizat că anchetatorii iau în calcul toate posibilităţile în ceea ce priveşte mobilul crimei, inclusiv pe cea a jafului.

Taximetristul, în vârstă de 49 de ani, a fost omorât, în data de 4 octombrie, pe Bulevardul Alexandru Obregia din Capitală.

Anchetatorii au făcut, pe baza indiciilor date de martori, un portret-robot al bărbatului care l-a omorât pe taximetrist.

Bărbatul căutat de anchetatori are înălţime 1,70 metri, păr şaten şi constituţie astenică, a precizat Poliţia Capitalei, care a făcut public portretul-robot al suspectului şi a anunţat că oferă recompensă celor care pot da informaţii în acest caz.

Poliţia Capitalei face apel la persoanele care pot da informaţii în acest caz să sune la 112.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici