Ce a urmat după ce Primăria Bârlad le-a cerut localnicilor să doneze un brad de Crăciun oraşului

Apelul făcut de autorităţile din Bârlad, prin care localnicii erau anunţaţi că pot dona un brad care să fie împodobit în faţa primăriei, nu a avut succes. Primarul spune că brazii oferiţi erau fie prea mici, fie strâmbi, astfel că a cumpărat unul cu 1.300 de lei.

953 afișări
Imaginea articolului Ce a urmat după ce Primăria Bârlad le-a cerut localnicilor să doneze un brad de Crăciun oraşului

Ce a urmat după ce Primăria Bârlad l-a cere localnicilor să doneze bradul de Crăciun oraşului

La mijlocul lunii noiembrie, Primăria Bârlad anunţa că se caută un brad care să fie împodobit în centrul oraşului. Potrivit anunţului, cei care doreau să doneze bradul de Crăciun putea trimite un mesaj fie pe contul de Facebook al primăriei, fie la secretariatul instituţiei.

Variantele oferite nu au fost însă potrivite, astfel că, până la urmă, bradul din centrul oraşului a fost cumpărat.

„Am găsit unul singur cât de cât, restul nu erau de pus în faţa primăriei, erau ba mai mici, ba înclinaţi pe o parte, aşa că am cumpărat unul”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Dumitru Boroş, primarul oraşului Bârlad.

Bradul cumpărat are aproximativ 20 de metri înălţime şi a fost achiziţionat de la Ocolul Silvic „Ciobănaşu” din judeţul Bacău cu aproximativ 1.300 de lei.

Sezonul trecut, bradul care a fost montat în centrul Bârladului avea o înălţime de 20 de metri şi a fost donat de un localnic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici