Ce avere are primarul din Cluj-Napoca, Sorin Apostu

Primarul din Cluj-Napoca, Sorin Apostu, are un venit anual de 43.847 lei, iar ca profesor universitar la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca a obţinut un venit anual de 32.849 lei.

1413 afișări
Imaginea articolului Ce avere are primarul din Cluj-Napoca, Sorin Apostu

Sorin Apostu (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Potrivit declaraţiei de avere completată în 6 iunie 2011 de către primarul municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu, soţia sa, Monica Apostu, a obţinut în calitate de avocat un venit anual mai mare decât al soţului său, şi anume 269.475 lei, în timp ce edilul a obţinut ca primar un venit anual de 43.847 lei, iar ca profesor universitar la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca un venit anual de 32.849 lei.

Conform aceleiaşi declaraţii de avere postată pe site-ul Primăriei Cluj-Napoca, Sorin Apostu are un teren agricol de 6.03 hectare în localitatea mureşeană Cristeşti, un apartament de 35 de metri pătraţi în Cluj-Napoca, pe care l-a cumpărat în 2003 împreună cu soţia sa, o casă de locuit tot în Cluj-Napoca, de 185 de metri pătraţi, moştenită de către soţia sa Monica Apostu, în 1996, o altă casă de locuit de 100 de metri pătraţi, donaţie din anul 1990, în Focşani, şi o casă de vacanţă de 98 de metri pătraţi, în Câmpeneşti, Apahida, împreună cu soţia sa, construită în 2008.

Primarul Sorin Apostu mai deţine un autoturism Audi A4, fabricat în 2008.

Mai multe percheziţii au avut loc, miercuri, la locuinţa primarului din Cluj-Napoca, Sorin Apostu, care se afla la domiciliu. Pecheziţiile la locuinţa primarului Sorin Apostu au avut loc după ce acţiuni similare au fost făcute miercuri dimineaţă şi la sediul Primăriei Cluj-Napoca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici