Cea mai scăzută temperatură din această iarnă în Harghita: Minus 28 de grade Celsius la Topliţa şi Miercurea Ciuc

Termometrele au indicat, joi, minus 28 de grade Celsius la Miercurea Ciuc şi Topliţa, fiind cea mai scăzută temperatură înregistrată în această iarnă în judeţul Harghita.

360 afișări
Imaginea articolului Cea mai scăzută temperatură din această iarnă în Harghita: Minus 28 de grade Celsius la Topliţa şi Miercurea Ciuc

Cea mai scăzută temperatură din această iarnă în Harghita: Minus 28 de grade Celsius la Topliţa şi Miercurea Ciuc (Imagine: Zoltan Racz/Mediafax Foto)

Meteorologul Tanko Karoly de la staţia meteo din Miercurea Ciuc a declarat că minima acestei ierni în Harghita, de minus 28 de grade Celsius, a fost consemnată la Miercurea Ciuc în jurul orei 6.00, iar la Joseni mercurul a coborât la aceeaşi valoare după ora 7.30.

Temperaturi deosebit de scăzute s-au înregistrat şi la Joseni, unde minima dimineţii a fost de minus 27 de grade Celsius, iar la Bucin cea mai scăzută valoare termică, de minus 23 de grade Celsius, s-a înregistrat după ora 8.00.

Cea mai ridicată temperatură din judeţ, de minus 18 grade Celsius, a fost consemnată, joi, la Odorheiu Secuiesc.

Meteorologii au anunţat că de vineri revin ninsorile în Harghita şi că minimele vor fi cuprinse, în noaptea de joi spre vineri şi vineri dimineaţă, între minus 19 şi minus 9 grade Celsius, iar maximele vor oscila între minus 9 şi minus 4 grade Celsius.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici