Cei 20 de tineri cercetaţi în cazul Malware rămân în arest

Magistraţii Curţii de Apel Piteşti au respins, duminică, recursul celor 20 de hackeri cercetaţi în cazul Malware împotriva deciziei de prelungire cu 29 de zile a mandatelor de arestare preventivă, astfel că aceştia rămân în arestul Poliţiei Judeţene Vâlcea.

50 afișări
Imaginea articolului Cei 20 de tineri cercetaţi în cazul Malware rămân în arest

Cei 20 de tineri cercetaţi în cazul Malware rămân în arest

Potrivit avocatului Victor Stănculescu, apărătorul unuia dintre tineri, magistratii argeşeni au decis ca acuzaţii să rămână în arest preventiv, iar in cursul zilei de luni vor fi judecate câteva cereri
formulate de catre avocaţi către completul de judecată în care se solicită punerea în libertate sub control judiciar a hackerilor.

Pe lângă cele 20 de persoane care au obţinut peste 400.000 de euro din fraude informatice în acest caz este acuzat şi un tânăr de 17 ani, care este cercetat în stare de libertate de către procurorii DIICOT Vâlcea.

În luna iunie, 21 de tineri implicaţi în cazul Malware au fost arestaţi, iar după 19 zile tânărul de 17 ani a fost pus în libertate, restul aflându-se în prezent în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici