Cei trei români găsiţi morţi într-un apartament din Cehia erau din judeţul Suceava

Cei trei români găsiţi morţi într-un apartament din oraşul ceh Podebrady erau din satul Călineşti, comuna Şerbăuţi, judeţul Suceava, familiile lor fiind informate, joi după-amiază, de reprezentanţii Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI) privind decesele acestora.

59 afișări
Imaginea articolului Cei trei români găsiţi morţi într-un apartament din Cehia erau din judeţul Suceava

Cei trei români găsiţi morţi într-un apartament din Cehia erau din judeţul Suceava

Mariana Alexăndreanu, ofiţer de presă în cadrul Direcţiei Generale Paşapoarte din MAI, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că autorităţile române nu au informaţii, deocamdată, privind cauza decesului celor trei.

Sursa citată a precizat că tinerii au fost identificaţi drept D.V. (24 de ani), I.F. (27 de ani) şi L.H. (30 de ani), toţi din satul Călineşti, comuna Şerbăuţi, judeţul Suceava.

Reprezentanţii MAI au anunţat, joi după-amiază, familiile tinerilor privind decesele acestora.

Datele de identificare ale victimelor au fost transmise, joi, prin intermediul Direcţiei Relaţii Consulare la Direcţia Generală de Paşapoarte din cadrul MAI, autoritatea competentă pentru identificarea familiei din România şi informarea acesteia, potrivit Ministerului Afacerilor Externe.

Poliţia din regiunea Boemia Centrală anchetează circumstanţele morţii a trei tineri români, ale căror trupuri neînsufleţite au fost găsite, miercuri seară, într-un apartament de pe strada Palach din oraşul Podebrady, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei, Jakub Vyncalek, citat de MEDIAFAX Cehia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici