Cel mai mare parc de surf din Europa va fi înconjurat de bere, cu vedere la munţii bavarezi

Structura de 20.000 de metri pătraţi din Hallbergmoos, orăşel cu 11.000 de locuitori aflat la aproximativ 40 de minute de centrul capitalei bavareze, se va deschide la începutul verii.

415 afișări
Imaginea articolului Cel mai mare parc de surf din Europa va fi înconjurat de bere, cu vedere la munţii bavarezi

Cel mai mare parc de surf din Europa va fi înconjurat de bere şi de covrigei, cu vedere la munţii bavarezi

Nu în Malibu, nici în Portugalia. Noul paradis al surferilor va fi dincolo de Alpi, lângă aeroportul din München.

În zona Hallbergmoos, un orăşel de 11.000 de locuitori la aproximativ 40de minute de centrul capitalei bavareze, se va deschide la începutul verii anului 2024 un parc de surf de 20.000 m2 care promite valuri perfecte, cu privelişti asupra munţilor bavarezi. Va fi cel mai mare din Europa.

Lucrările sunt în curs de desfăşurare şi în termen, astfel că organizatorii au pus deja în prevânzare biletele de intrare pentru faza de pre-deschidere, la preţ promoţional. La fel ca şi cursurile pentru începători, acestea sunt deja aproape epuizate.

Surftown MUC, căci acesta este numele structurii, intenţionează să ofere o experienţă unică de surfing atât începătorilor, cât şi profesioniştilor, pe o suprafaţă de 10.000 m2, cu valuri care variază în înălţime de la 30 de centimetri la doi metri.

Datorită unei tehnologii speciale canadiene, vor fi setate opt înălţimi, lungimi şi intensităţi diferite, capabile să satisfacă dorinţele chiar şi ale celor mai experimentaţi surferi.

În bazinul de valuri de 180 de metri lungime în formă de măr turtit, acoperit cu oţel inoxidabil, undele vor fi create pneumatic printr-un sistem format din 34 de camere de formare a undelor. Cam ce se întâmplă când sufli într-un pahar cu apă cu un pai.

Particularitatea va fi modul în care valurile vor fi trimise în ambele direcţii din centrul rezervorului. Sursa de alimentare va folosi energie regenerabilă, 80% produsă de sisteme fotovoltaice din interiorul structurii.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici