Cel puţin doi protestatari palestinieni, ucişi în confruntări cu armata israeliană

Cel puţin doi protestatari palestinieni, inclusiv un copil, au fost ucişi în confruntări cu armata israeliană produse vineri la frontiera dintre Fâşia Gaza şi Israel, informează site-ul Ynetnews.com.

156 afișări
Imaginea articolului Cel puţin doi protestatari palestinieni, ucişi în confruntări cu armata israeliană

Cel puţin doi protestatari palestinieni, ucişi în confruntări cu armata israeliană

Ministerul palestinian al Sănătăţii a anunţat că un copil în vârstă de 12 ani şi un bărbat de 24 de ani au fost împuşcaţi mortal de armata israeliană.

Potrivit unor surse medicale palestiniene, alţi cel puţin 124 de protestatari au fost răniţi.

Aproximativ 20.000 de persoane participă vineri la protestul săptămânal organizat la frontiera Fâşiei Gaza cu Israelul.

Unii protestatarii au incendiat anvelope şi au aruncat cu dispozitive explozive şi pietre spre militari israelieni.

În paralel cu protestele, avioane militare israeliene au atacat două poziţii ale mişcării islamiste Hamas din teritoriul palestinian Fâşia Gaza.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici