Cele opt persoane acuzate în cazul conflictului de la Bărbuleşti rămân în arest

Cele opt persoane acuzate în cazul conflictului din localitatea ialomiţeană Bărbuleşti rămân în arest, după ce Curtea de Apel Bucureşti le-a respins, vineri seară, recursurile.

117 afișări
Imaginea articolului Cele opt persoane acuzate în cazul conflictului de la Bărbuleşti rămân în arest

Cele opt persoane acuzate în cazul conflictului de la Bărbuleşti rămân în arest (Imagine: Catalina Filip/Mediafax foto)

Laurenţiu Vasile, zis Ceneu, Marian Sandu, Emil Chelu, Radu Arnăut, Nicuşor Chelu, Ionel Radu, Petre Chelu şi Sandu Ionel au fost arestaţi preventiv, luni, de Tribunalul Ialomiţa, pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice, în cazul conflictului care a avut loc în 1 ianuarie în localitatea Bărbuleşti şi în urma căruia o persoană a murit şi alte patru au fost rănite.

Decizia Tribunalului Ialomiţa a fost contestată de cei opt cu recurs la Curtea de Apel Bucureşti. Aceştia au fost aduşi, vineri, la Curtea de Apel Bucureşti, pentru judecarea recursurilor lor, instanţa stabilind ca toţi cei opt să rămână în arest.

Sorin Radu, în vârstă de 35 de ani, a murit în urma conflictului izbucnit în seara zilei de 1 ianuarie între două grupuri de romi din Bărbuleşti, iar alte patru persoane au fost rănite, în scandal fiind trase şi câteva focuri de armă.

Cercetările procurorilor de la Parchetul Tribunalului Ialomiţa arată că incidentul a început în momentul în care copiii din cele două grupuri s-au certat pe stradă, iar între părinţii acestora a izbucnit apoi un scandal. În conflict s-au folosit arme de foc şi obiecte contondente.

Daniel Chelu (33 de ani), acuzat că l-a împuşcat pe Sorin Radu cu o armă cu alice, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, miercuri, de magistraţii Tribunalului Ialomiţa, sub acuzaţiile de omor calificat şi ultraj contra bunelor moravuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici