Centrul Infotrafic informează că sâmbătă au avut loc 21 de accidente

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că, sâmbătă, s-au înregistrat 21 de accidente, soldate cu moartea a patru persoane şi rănirea altor 18, majoritatea cazurilor producându-se din cauza şoferilor.

8 afișări
Imaginea articolului Centrul Infotrafic informează că sâmbătă au avut loc 21 de accidente

Centrul Infotrafic informează că sâmbătă au avut loc 21 de accidente

În 16 situaţii vinovaţi de producerea evenimentelor s-au făcut conducătorii auto, în alte patru pietonii, iar unul dintre accidente a avut loc din cauza unui căruţaş, precizează, duminică, într-un comunicat Centrul Infotrafic.

"Şi de această dată, principalele cauze ale tragediilor au fost cele «clasice», cele cu care ne-am obişnuit deja: traversările neregulamentare, conducerea imprudentă şi viteza neadaptată la condiţiile concrete de drum şi trafic', spune sursa citată.

În acest sens, este dat exemplu un eveniment petrecut, sâmbătă, în jurul orei 23.00, pe DN 7, în municipiul Deva, din cauza vitezei. "Un tânăr hunedorean în vârstă de 28 de ani, care nu se poate spune că era lipsit de experienţă în conducere, pentru că obţinuse permisul în urmă cu 11 ani, a călcat peste măsură pedala de acceleraţie a modernului său autoturism BMW şi, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul direcţiei de mers. Părăsind drumul, s-a izbit violent de un stâlp din beton. Din păcate, impactul s-a dovedit fatal pentru conducătorul auto, care a murit pe loc. Alte trei tinere în vârstă de 15,17 şi 18 ani, aflate în aceeaşi maşină, au ajuns în stare gravă la spital", informează Centrul Infotrafic.

Sursa citată arată că, duminică la prânz, circulaţia rutieră se desfăşura normal pe toate drumurile naţionale şi pe cele două autostrăzi (A1 şi A2), nefiind semnalate probleme de fluenţă.

Este posibil însă ca duminică după-amiază traficul auto pe principalele rute turistice să se aglomereze, mai spune poliţia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici