Video Centrul unui municipiu a fost inundat, iar mai multe maşini au fost avariate de un acoperiş smuls de vânt | VIDEO

Centrul oraşului Târgu-Jiu, din judeţul Gorj, a fost inundat, vineri, după ce a plouat torenţial câteva zeci de minute, apa depăşind jumătate de metru pe şosele. În localitatea vecină, Târgu-Cărbuneşti, acoperişul unui bloc s-a prăbuşit peste două maşini, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1722 afișări

Două maşini dintr-o parcare din Târgu-Cărbuneşti, judeţul Gorj, au fost avariate, vineri, după ce acoperişul unui bloc s-a prăbuşit peste ele, din cauza vântului puternic. Incidentul s-a produs pe strada Pandurilor, la faţa locului intervenind pompierii din cadrul ISU Gorj şi voluntarii din localitate, care au ridicat bucăţile din tablă prăbuşite de pe bloc.

”Un acoperiş de pe un bloc a fost smuls de vânt. Sunt două maşini avariate. Nu au fost înregistrate victime, din fericire. A fost furtună”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Dănuţ Birău, primarul oraşului Târgu-Cărbuneşti.

Ploaia torenţială a inundat mai multe străzi din Târgu-Jiu, în centrul oraşului apa depăşind jumătate de metru.

Mai multe localităţi din judeţul Gorj s-au aflat, vineri, sub avertizare cod portocaliu de ploi abundente, frecvente descărcări electrice, grindină de mici dimensiuni şi intensificări de scurtă durată ale vântului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici