CFR: 17 trenuri anulate miercuri şi joi din cauza condiţiilor meteo

CFR Călători informează că, miercuri, se anulează 12 trenuri dintre care un rapid şi restul personale, iar joi alte cinci, toate personale, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile.

278 afișări
Imaginea articolului CFR: 17 trenuri anulate miercuri şi joi din cauza condiţiilor meteo

CFR: 17 trenuri anulate miercuri şi joi din cauza condiţiilor meteo (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Astfel, miercuri se anulează:

De asemenea, joi nu vor circula:

  • trenul Personal 7572, pe relaţia Galaţi - Mărăşeşti,

  • trenul Personal 8213, pe relaţia Constanţa - Galaţi,

  • trenul Personal 8202, pe relaţia Constanţa - Buzău,

  • trenul Personal 7052, pe relaţia Făurei - Urziceni,

  • trenul Personal 7051, pe relaţia Urziceni - Făurei.

CFR Călători precizează că, în funcţie de evoluţia vremii şi starea infrastructurii feroviare pot interveni modificări în circulaţia trenurilor de călători precum întârzieri, anulări, limitări de rute, circulaţie pe rute deviate.

Călătorii aflaţi în trenurile afectate de starea vremii pot continua călătoria cu alte trenuri aflate în circulaţie, fără plata diferenţelor tarifare, potrivit sursei citate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici