CFR anunţă întârzieri pe linia ferată Bucureşti - Constanţa

  • Sunt întârzieri pe linia ferată Bucureşti - Constanţa, chiar dacă circulaţia feroviară între Bărăganu şi Feteşti a fost redeschisă pe un singur fir.
  • CFR prognozează că întârzierile durează aproximativ 15 – 40 de minute.
629 afișări
Imaginea articolului CFR anunţă întârzieri pe linia ferată Bucureşti - Constanţa

Circulaţia feroviară între staţiile Bărăganu – Feteşti de pe magistrala 800 a fost redeschisă pe un singur fir, anunţă CFR, joi dimineaţa. Sunt posibile întârzieri de aproximativ 15 – 40 de minute pentru trenurile care tranzitează zona afectată.

Trenurile CFR Călători de pe ruta Bucureşti – Constanţa şi retur şi-au reluat, începând cu ora 4.30, circulaţia pe ruta iniţială ca urmare a redeschiderii circulaţiei feroviare pe Magistrala 800.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA anunţa joi dimineaţa că a fost redeschisă magistrala Bucureşti - Constanţa.

 

Cele 5 vagoane deraiate miercuri, repuse pe şină joi dimineaţa 

 
Toate trenurile de călători spre şi dinspre litoral circulă, începând cu ora 2.30, pe ruta directă Bucureşti - Constanţa, dar la Feteşti traficul este redirecţionat pe un singur fir, în zona afectată de deraierea trenului de marfă.
 
Echipele de intervenţie ale CFR SA au reuşit joi dimineaţa să repună pe şină toate cele 5 vagoane deraiate şi, de asemenea, să termine lucrările de reparaţii la linia de cale ferată, inclusiv la firul de contact, cel care asigură alimentarea locomotivelor cu energie electrică. Însă, unele intervenţii în zona deraierii sunt încă în desfăşurare.
 
Magistrala Bucureşti - Constanţa a fost blocată după ce cinci vagoane ale unui tren de marfă au deraiat miercuri după-amiaza.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici