CFR anunţă modificări în circulaţia unor trenuri

CFR Călători a anunţat, vineri, o serie de modificări în circulaţia a trei trenuri de pe rute interne şi a două trenuri internaţionale.

98 afișări
Imaginea articolului CFR anunţă modificări în circulaţia unor trenuri

CFR anunţă modificări în circulaţia unor trenuri (Imagine: Mediafax Foto)

Astfel, trenul accelerat 1677 în relaţia Bucureşti Nord (cu plecare la ora 22.30) - Mărăşeşti (sosire la ora 02.50) cu circulaţie numai în zilele de duminică, se va anula.

Trenul rapid 794 în relaţia Craiova (cu plecare la ora 05.00) - Bucureşti Nord (sosire la ora 07.56) se va anula numai în zilele de duminică, iar în restul zilelor va circula normal.

Trenul rapid 798 în relaţia Craiova (cu plecare la ora 13.20) - Bucureşti Nord (sosire la ora 16.16) va circula numai în zilele de duminică.

 

CFR Călători anunţă modificări în circulaţia a două trenuri internaţionale, în perioada 7-12 aprilie, din cauza efectuării unor lucrări la infrastructura feroviară ucrainiană între staţiile Kolomâia şi Cernăuţi.

Astfel, în zilele de 7, 9 şi 10 aprilie, trenul internaţional 383-2/383 "Bulgaria Expres" care circulă pe ruta Moscova - Kiev - Vicşani - Bucureşti Nord - Giurgiu Nord - Sofia se anulează pe distanţa Kiev - Vicşani - Bucureşti Nord şi circulă normal pe distanţa Bucureşti Nord - Giurgiu Nord - Sofia.

De asemenea, în zilele de 9, 11 şi 12 aprilie, trenul internaţional 382/382-1 "Bulgaria Expres" care circulă pe ruta Sofia - Giurgiu Nord - Bucureşti Nord - Vicşani - Kiev - Moscova, se anulează pe distanţa Bucureşti Nord - Vicşani - Kiev şi circulă normal pe distanţa Sofia - Giurgiu Nord - Bucureşti Nord.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici