CFR Călători a angajat firme de pază, pentru securitatea controlorilor şi a pasagerilor

CFR Călători a angajat firme de pază ai căror agenţi se ocupă de securitatea pasagerilor şi a personalului CFR, pe rutelele şi trenurile cu grad ridicat al incidenţei cazurilor de călătorie fără bilet şi infracţionalitate, informează compania.

884 afișări
Imaginea articolului CFR Călători a angajat firme de pază, pentru securitatea controlorilor şi a pasagerilor

CFR Călători a angajat firme de pază, pentru securitatea controlorilor şi a pasagerilor (Imagine: Razvan Chirita/ Mediafax Foto)

"În colaborare şi cu sprijinul Poliţiei Transport Feroviar, au fost identificate rutelele şi trenurile cu grad ridicat al incidenţei cazurilor de călătorie fără bilet şi infracţionalitate. Astfel, atât pentru prevenirea şi combaterea acestor cazuri, cât şi pentru asigurarea securităţii pasagerilor şi a personalului CFR, s-au introdus servicii specializate de pază", se arată într-un comunicat de vineri remis MEDIAFAX de CFR Călători.

Una dintre rutele pe care personalul de tren este deja însoţit de agenţi de pază este Bucureşti Obor - Feteşti şi retur, potrivit sursei citate.

Cheltuielile privind furnizarea serviciului de pază în tren sunt acoperite din încasările suplimentare rezultate în urma controalelor, a mai precizat CFR Călători.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici