CFR Călători s-a repus pe picioare: informaţiile despre circulaţia trenurilor, disponibile

Informaţiile în timp real despre circulaţia trenurilor vor fi disponibile de miercuri pentru toate trenurile, după ce o disfuncţionalitate care a afectat serviciul în urmă cu o săptămână a fost remediată.

146 afișări
Imaginea articolului CFR Călători s-a repus pe picioare: informaţiile despre circulaţia trenurilor, disponibile

CFR Călători s-a repus pe picioare: informaţiile despre circulaţia trenurilor, disponibile

„Serviciul de informare <Trenul Meu> din aplicaţia Mersul Trenurilor este funcţional de astăzi pentru o parte din trenuri, urmând ca de mâine, 15 martie 2023, să fie funcţional integral, pentru toate trenurile”, a informat marţi CFR Călători.

Conform companiei, remedierea deranjamentului tehnic era marţi în curs de finalizare, astfel încât informaţiile vor fi disponibile din nou.

În 7 martie, CFR Călători anunţa că Departamentul de specialitate al SC Informatică Feroviară SA lucrează la remedierea problemelor tehnice apărute la serverele care gestionează afişarea informaţiilor în timp real despre circulaţia trenurilor.

Compania preciza atunci că disfuncţionalitatea nu afecta informarea călătorilor prin intermediul panourilor de afişaj din staţiile CFR.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
trenuri,
defecţiune,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici