CFR Călători suplimentează trenurile de dormit şi cu cuşetă pentru pelerinajul de Sf. Parascheva

  • CFR Călători anunţă că va suplimenta capacitate de transport pentru pasagerii care vor să călătorească spre şi dinspre Işi, cu ocazia Sărbătorii de Sfânta Parascheva
  • În acest an, cel mai mare număr de vagoane de dormit şi cuşetă vor fi pe trenurile care ajung la Iaşi.
204 afișări
Imaginea articolului CFR Călători suplimentează trenurile de dormit şi cu cuşetă pentru pelerinajul de Sf. Parascheva

CFR Călători suplimentează trenurile de dormit şi cu cuşetă pentru pelerinajul de Sf. Parascheva

CFR Călători anunţă că va suplimenta capacitate de transport pentru pasagerii care vor să călătorească spre şi dinspre Iaşi, cu ocazia Sărbătorii de Sfânta Prascheva. În acest an, cel mai mare număr de vagoane de dormit şi cuşetă vor fi pe trenurile care ajung la Iaşi.

Potrivit unui comunicat de presă transmis sâmbătă, CFR Călători va suplimenta capacitatea de transport în perioada 7/8 – 15/16 octombrie 2020, pentru pasagerii care vor să călătorească spre şi dinspre Iaşi la Sărbătoarea de Sfânta Parascheva.

Trenurile care circulă pe rutele Timişoara – Cluj Napoca – Iaşi şi retur; Bucureşti – Bacău – Paşcani – Iaşi şi retur; Bucureşti – Mărăşeşti – Vaslui – Iaşi şi retur; Constanţa –Iaşi şi retur vor avea în compunere vagoane de dormit şi/sau cuşetă.

De asemenea, se vor suplimenta cu vagoane, trenurile care asigură legătura feroviară între principalele oraşe ale ţării şi oraşul Iaşi.

„CFR Călători poate dimensiona mai bine capacitatea trenurilor la numărul de locuri solicitat, dacă sunt făcute rezervări din timp. Pentru a evita aglomeraţia, rugăm călătorii să nu aleagă pentru destinaţia lor doar trenurile de la orele de vârf. De asemenea, rugăm călătorii să nu urce în tren dacă la casa de bilete, li se comunică faptul că nu mai sunt locuri”, anunţă CFR.

Deşi biletele pot fi cumpărate online, de pe www.cfrcalatori.ro, de la automatele de vânzare bilete din gări, precum şi direct de la casele de bilete din gări şi distribuitori autorizaţi, respectiv agenţii de turism, CFR Călători recomandă călătorilor să folosească varianta achiziţiei online, fiind cea mai sigură, pentru a evita aglomeraţia la ghişee şi case de bilete.

Masca de protecţie este obligatorie pe toată durata călătoriei cu trenul, avertizează reprezentanţii CFR Călători, precum şi în zonele de aşteptare a trenurilor, respectiv staţii de cale ferată, peroane, săli de aşteptare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici