CFR: Cinci trenuri vor avea oprire şi în staţia Otopeni Nord PO

Cinci trenuri care circulă pe relaţia Bucureşti Nord – Urziceni – Slobozia Veche , vor avea, începând de luni, oprire şi în staţia Otopeni Nord PO, anunţă vineri CFR Călători.

982 afișări
Imaginea articolului CFR: Cinci trenuri vor avea oprire şi în staţia Otopeni Nord PO

CFR: Cinci trenuri vor avea oprire şi în staţia Otopeni Nord PO

„CFR Călători răspunde la nevoile de transport ale călătorilor, astfel începând cu 18 decembrie 2023, următoarele trenuri care circulă pe relaţia Bucureşti Nord – Urziceni – Slobozia Veche , vor avea oprire şi în staţia Otopeni Nord PO:

R 7039 Bucureşti Nord – Urziceni
R 8121 Bucureşti Nord – Slobozia Veche
R 8122 Slobozia Veche – Bucureşti Nord
R 8123 Bucureşti Nord – Slobozia Veche
R 8124 Slobozia Veche – Bucureşti Nord”, anunţă CFR Călători.

CFR Călători transmite că vine în sprijinul publicului care locuieşte în Bucureşti şi zonele limitrofe prin creşterea moblităţii şi facilitarea accesului la un transport sustenabil.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici