CFR: Circulaţia feroviară pe tronsonul blocat de copaci s-a reluat. 7 trenuri, repuse în circulaţie

  • Traficul feroviar a fost reluat pe firul II, tronsonul Crivina-Brazi, iar şapte trenuri de călători au fost reînscrise în circulaţie, transmite CFR.
  • raficul feroviar a fost oprit temporar între staţiile Crivina - Brazi, pe ambele sensuri de circulaţie, miercuri seara
136 afișări
Imaginea articolului CFR: Circulaţia feroviară pe tronsonul blocat de copaci s-a reluat. 7 trenuri, repuse în circulaţie

„Se acţionează în continuare pentru reparaţii la linia e contact, de pe firul I, unde staţionează cele trei de călători - IR 1755, R 3007, R 5007 - oprite în linie curentă, între Crivina şi Brazi”, a spus purtătorul de cuvânt CFR, Oana Brănzan.

Traficul feroviar a fost oprit temporar între staţiile Crivina - Brazi, pe ambele sensuri de circulaţie, miercuri seara, din cauza copacilor prăbuşiţi pe calea ferată, 10 trenuri de călători fiind afectate, potrivit CFR SA.

Purtătorul de cuvânt al CFR SA a declarat că din primele informaţii, copacii prăbuşiţi pe calea ferată au fost tăiaţi de o firmă care desfăşura lucrări de defrişare în zonă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
tren,
călător,
trafic

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici