CFR Cluj şi-a aflat posibilii adversari din play-off-ul Ligii Campionilor şi Europa League

Dacă va reuşi să treacă de scoţienii de la Celtic, CFR Cluj va avea o misiune mai simplă în play-off-ul Ligii Campionilor. UEFA a anunţat, sâmbătă, cu cine s-ar putea duela campioana României în ultimul act al preliminariilor celei mai importante competiţii intercluburi

567 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj şi-a aflat posibilii adversari din play-off-ul Ligii Campionilor şi Europa League

CFR Cluj şi-a aflat posibilii adversari din play-off-ul Ligii Campionilor şi Europa League

După ce în primul act, CFR s-a duelat cu FC Astana, echipa lui Dorin Rotariu, în play-off poate da de Slavia Praga, echipa românilor Nicolae Stanciu şi Alexandru Băluţă, dar şi de Maribor, echipa lui Alexandru Creţu.

Posibilele adversare ale CFR-ului din play-off-ul Champions League:

Young Boys (SUI)
APOEL (CYP) / Qarabağ (AZE)
Slavia Praha (CZE)
Maribor (SVN) / Rosenborg (NOR)

Dacă va fi eliminată de Celtic, CFR Cluj va juca în play-off-ul Europa League, unde o poate întâlni, din nou, pe Dudelange, echipa care i-a interzis campioanei accederea în grupe în sezonul precedent. Mai mult, CFR ar putea da şi peste Maccabi Tel-Aviv, echipă pe care a eliminat-o în turul doi al Ligii Campionilor.

Posibilele adversare ale CFR-ului din play-off-ul Europa League:

Maccabi Tel-Aviv (ISR) / Sūduva (LTU)
Ararat-Armenia (ARM) / Saburtalo (GEO)
Riga FC (LVA) / HJK Helsinki (FIN)
Dudelange (LUX) / Nõmme Kalju (EST)
Sheriff Tiraspol (MDA) / AIK (SWE)

CFR Cluj o va întâlni pe Celtic Glasgow în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. Partidele vor avea loc pe 7 şi 13 august.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici