CFR va introduce încă un tren între Braşov şi Bucureşti. Orele între care va circula

CFR Călători anunţă că după Revelion va introduce încă un tren între Braşov şi Bucureşti.

2497 afișări
Imaginea articolului CFR va introduce încă un tren între Braşov şi Bucureşti. Orele între care va circula

CFR va introduce încă un tren între Braşov şi Bucureşti. Orele între care va circula

CFR Călători informează că „în data de 2 ianuarie 2024, pentru a veni în întâmpinarea solicitărilor de trafic, va îmbunătăţi oferta de transport şi va introduce suplimentar în circulaţie trenul IR 1636 Braşov (plecare 18:00) – Bucureşti Nord (20:34)”.

Trenul va avea opriri în staţiunile de pe Valea Prahovei şi va prelua fluxurile de pasageri estimate. Călătorilor li se recomandă să folosească toate legăturile puse la dispoziţie de CFR.

„Recomandăm tuturor celor care se reîntorc din vacanţa prilejuită de sărbătorile de iarnă, să aleagă pentru destinaţia lor atât trenurile Interregio, cât şi trenurile Regio înscrise în circulaţie şi care dispun de locuri libere, nu doar trenurile Interregio de la orele de vârf”, au transmis cei de la CFR.

Reprezentanţii CFR recomandă ca biletele să fie cumpărate din timp.

„Deşi achiziţiile online de bilete pot fi făcute până la ora de plecare a trenului din staţie, în funcţie de numărul de locuri disponibile, este bine ca biletele să fie cumpărate din timp astfel încât CFR Călători să îşi dimensioneze cât mai bine capacitatea de transport, având în vedere că în această perioadă are deja în circulaţie tot parcul activ de material rulant”, a precizat CFR.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici