Cinci femei, printre care şi românce, arestate în Grecia pentru proxenetism şi prostituţie

Cinci femei, printre care şi românce, au fost arestate în Thessaloniki, Grecia, una din ele - proprietara unui salon de masaj - fiind acuzată de proxenetism, iar celelalte tinere angajate de aceasta fiind acuzate de prostituţie, informează agenţia de presă Focus.

138 afișări
Imaginea articolului Cinci femei, printre care şi românce, arestate în Grecia pentru proxenetism şi prostituţie

Cinci femei, printre care şi românce, arestate în Grecia pentru proxenetism şi prostituţie (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Proprietara salonului de masaj, în vârstă de 42 de ani, de naţionalitate greacă, a fost acuzată că îşi folosea afacerea drept paravan pentru o casă de toleranţă în care celelalte patru femei arestate prestau servicii sexuale.

Proxeneta va fi judecată printr-o procedură accelerată, a precizat Focus.

Potrivit anchetatorilor, suspecta nu publica anunţuri de racolare în ziare, însă avea un grup restrâns de clienţi care apelau la serviciile ei.

Poliţiştii au primit informaţii privind activitatea femeii în urmă cu trei luni.

Aceasta ar fi încasat jumătate din banii câştigaţi de prostituate, ale căror servicii costau între 30 şi 100 de euro.

Cele patru femei acuzate de prostituţie provin din Bulgaria şi România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici