Cinci maşini s-au ciocnit din cauza fumului de la un incendiu de vegetaţie. Şase persoane, printre care un copil, au fost rănite

Cel puţin şase persoane, printre care un copil, au fost rănite din cauza unui accident în lanţ produs luni pe un drum naţional din judeţul Brăila. Patru maşini şi un microbuz s-au ciocnit pe un sector de drum unde vizibilitatea era redusă din cauza fumului provenit de la un incendiu.

502 afișări
Imaginea articolului Cinci maşini s-au ciocnit din cauza fumului de la un incendiu de vegetaţie. Şase persoane, printre care un copil, au fost rănite

5 maşini s-au ciocnit din cauza fumului de la un incendiu de vegetaţie. Sunt 6 persoane rănite

Starea şi numărul exact al victimelor nu sunt cunoscute încă, deoarece echipajele de salvare au ajuns de puţin timp la locul accidentului, produs pe DN21, între localităţile Albina şi Valea Cânepii, judeţul Brăila.

Din primele informaţii furnizate de reprezentanţii ISU Brăila, cel puţin şase persoane, printre care un copil, au fost rănite. Copilul nu este grav rănit, în timp ce celalalte victime primesc îngrijiri la faţa locului sau sunt transportate la spital.

Reprezentanţii IPJ Brăila au anunţat că patru maşini şi un microbuz s-au ciocnit. În urma impactului, un autoturism s-a răsturnat.

Centrul Infotrafic a anunţat că circulaţia rutieră pe DN21 (E584) Brăila – Slobozia este întreruptă pe ambele sensuri între localităţile Albina şi Valea Cânepii, judeţul Brăila, deoarece vizibilitatea este extrem de redusă, din cauza unui incendiu de mirişte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici