Cinci membri ai unei familii din Iaşi, la spital cu toxiinfecţie alimentară, după ce au mâncat o conservă de peşte

Patru adulţi şi o fetiţă de 11 ani din comuna ieşeană Trifeşti au ajuns, duminică, la Spitalul de Boli Infecţioase cu toxiinfecţie alimentară, după ce au mâncat dintr-o conservă de peşte.

5375 afișări
Imaginea articolului Cinci membri ai unei familii din Iaşi, la spital cu toxiinfecţie alimentară, după ce au mâncat o conservă de peşte

Cinci membri ai unei familii din Iaşi, la spital cu toxiinfecţie

Cinci membri ai unei familii din satul Hermeziu, comuna Trifeşti, judeţul Iaşi, au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce au mâncat o conservă de peşte. Apelul la 112 a fost făcut duminică după-amiază, iar iniţial au fost trimise la faţa locului două echipaje de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, unul cu medic şi unul cu asistent.

La scurt timp, în sprijin a fost trimis şi un echipaj SMURD de Terapie Intensivă Mobilă.

„De la Hermeziu am adus o familie, doi părinţi, doi bunici şi o fetiţă de 11 ani cu toxiinfecţie alimentară, după ce au mâncat o conservă de peşte. Pacienţii au fost transportaţi la Spitalul de Boli Infecţioase", a declarat Diana Cimpoeşu, medic şef UPU SMURD Iaşi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici