Cinci morţi, între care patru copii, într-un incendiu în Slatina

Cinci persoane, între care patru copii cu vârste cuprinse între un an şi zece ani, au murit, joi dimineaţa, în urma unui incendiu produs într-o locuinţă din chirpici situată la marginea municipiului Slatina.

24 afișări
Imaginea articolului Cinci morţi, între care patru copii, într-un incendiu în Slatina

Cinci morţi, între care patru copii, într-un incendiu în Slatina (Imagine: Mediafax Foto)

Iniţial, Poliţia municipiului Slatina a anunţat, printr-un comunicat de presă, că este vorba despre şase victime, însă reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt au precizat că cinci persoane şi-au pierdut viaţa în incendiu.

Poliţia municipiului Slatina a fost sesizată, joi, în jurul orei 06.30, prin Serviciul Unic de Urgenţă 112, că într-o locuinţă situată pe strada Panselelor din municipiul Slatina a izbucnit un incendiu puternic.

La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Matei Basarab” Olt, care au reuşit, după mai mult de o oră, să stingă incendiul, însă în casă au fost găsite cadavrele carbonizate a cinci persoane.

Potrivit maiorului Cristian Croitoru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, este vorba despre patru copii cu vârste cuprinse între un an şi zece ani şi de mama acestora, în vârstă de 32 de ani.

Primele informaţii furnizate de ISU Olt arată că focul ar fi izbucnit din cauza unei instalaţii improvizate de încălzire.

Locuinţa în care a izbucnit incendiul era improvizată din placaje şi chirpici, acoperită cu folie din material plastic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici