Cinci persoane evacuate în urma unui incendiu izbucnit într-un complex de locuinţe din Reşiţa

Cinci persoane, între care un copil, au fost evacuate, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în urma unui incendiu izbucnit într-un complex de locuinţe din Reşiţa. Pompierii din Reşiţa au intervenit, în aceeaşi noapte, la trei incendii de vegetaţie uscată.

88 afișări
Imaginea articolului Cinci persoane evacuate în urma unui incendiu izbucnit într-un complex de locuinţe din Reşiţa

Cinci persoane evacuate în urma unui incendiu izbucnit într-un complex de locuinţe din Reşiţa

Trei echipaje de stingere şi unul SMURD s-au deplasat pe str. Laminoarelor din Reşiţa pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un imobil cu 4 apartamente. La momentul sosirii forţelor de intervenţie, incendiul se manifesta violent, cu flacără, şi emana fum gros şi înnecăcios din cauza materialelor de construcţie cuprinse de flăcări.

Au fost evacuate cinci persoane, dintre care un copil, iar unei persoane i-a fost acordat prim-ajutor de urgenţă la faţa locului, deoarece acuza stare de ameţeală după ce a inhalat monoxid de carbon.

Incendiul, provocat se pare, de un scurtcircuit electric, a distrus în totalitate una din locuinţele imobilului şi a afectat acoperişul unei alte locuinţe. Pompierii au reuşit să localizeze incendiul în scurt timp, evitând astfel propagarea acestuia la celelalte locuinţe din cadrul imobilului, precum şi la sediul şi arhiva Centrului de Afaceri din Reşiţa.

Pompierii din Reşiţa au intervenit, în aceeaşi noapte, la trei incendii de vegetaţie uscată, în localitatea Clocotici în două cartiere din Reşiţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici