Cinci persoane, între care doi copii, rănite în accident pe DN 66, în Hunedoara | FOTO

Cinci persoane, între care doi copii, au fost rănite, joi dimineaţa, într-un accident care a avut loc pe DN 66, în zona localităţii Băniţa, judeţul Hunedoara, transmite corespondentul MEDIAFAX.

171 afișări
Imaginea articolului Cinci persoane, între care doi copii, rănite în accident pe DN 66, în Hunedoara | FOTO

Cinci persoane, între care doi copii, rănite în accident pe DN 66, în Hunedoara | FOTO

Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, a declarat că în accidentul de pe DN 66 a fost implicată o autoutilitară în care erau cinci persoane.

„Este accident rutier pe DN 66, în localitatea Băniţa, implicată fiind o autoutilitară. În maşină se aflau 3 adulţi şi 2 copii. În urma accidentului a rezultat un adult grav rănit. Pentru salvarea oamenilor au intervenit echipaje de prim ajutor de la Baru şi Petroşani precum şi un echipaj SAJ. Toţi cei cinci au fost transportaţi la UPU Petroşani pentru investigaţii suplimentare”, a spus Doda.

Poliţiştii rutieri sunt la faţa locului pentru a cerceta cauzele producerii accidentului rutier.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici