Cinci persoane, între care doi copii, rănite într-un accident la intrarea în Sibiu

Cinci persoane, între care doi copii, au fost rănite într-un accident care a avut loc sâmbătă, la intrarea în municipiul Sibiu, după ce un şofer obosit a intrat pe contrasens, transmite corespondentul MEDIAFAX.

264 afișări
Imaginea articolului Cinci persoane, între care doi copii, rănite într-un accident la intrarea în Sibiu

Cinci persoane, între care doi copii, rănite într-un accident la intrarea în Sibiu

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu, Elena Welter, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că un şofer în vârstă de 21 de ani, din Sibiu, a intrat pe contrasens şi a lovit două maşini, cinci persoane, între care doi copii, fiind rănite.

"Pe DN 1, aproape intrarea în municipiul Sibiu, a avut loc un accident după ce un şofer de 21 de ani, din Sibiu, care se deplasa spre Vâlcea, a pătruns pe contrasens, pe fondul oboselii, şi a lovit două autoturisme care circulau regulamentar din sens opus. Cinci persoane, între care doi copii, au fost transportate la Spital", a declarat Elena Welter.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Ramona Nistor, a declarat că doi copii, unul de doi ani şi unul de cinci ani, au fost transportanţi al spital, dar şi trei persoane adulte, pentru investigaţii medicale, toţi răniţii fiind policontuzionaţi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici