Cinci persoane rănite după coliziunea dintre două maşini, în municipiul Buzău

Cinci persoane au fost rănite vineri noapte, la ieşirea din municipiul Buzău, după ce două maşini s-au ciocnit, accidentul petrecându-se pe DN 2, transmite corespondentul MEDIAFAX.

239 afișări
Imaginea articolului Cinci persoane rănite după coliziunea dintre două maşini, în municipiul Buzău

Cinci persoane rănite după coliziunea dintre două maşini, în municipiul Buzău

Potrivit purtătorul de cuvânt al Poliţiei Buzău, Mihail Drăchiciu, accidentul rutier a avut loc la ieşire din municipiul Buzău, pe DN 2-E85, în coliziune fiind implicate două autoturisme. În urma impactului, cinci persoane au fost rănite.

"În accident au fost mai multe victime. Cinci persoane rănite, dintre care una a rămas încarcerată", a declarat Drăchiciu.

Potrivit sursei citate, traficul în zonă se desfăşoară alternativ, maşinile circulă în pe un singur sens.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cauzele accidentului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici