Cinci persoane rănite într-un accident în judeţul Vrancea. Maşina Poliţiei a ajuns în şanţ înainte de intervenţie

Cinci persoane au ajuns la spital, una fiind în stare gravă, în urma impactului dintre două maşini, accidentul având loc în timpul nopţii de sâmbătă spre duminică, pe DN 23, în Mândreşti, judeţul Vrancea. Maşina Poliţiei, care se deplasa la eveniment, a ajuns într-un şanţ.

1540 afișări
Imaginea articolului Cinci persoane rănite într-un accident în judeţul Vrancea. Maşina Poliţiei a ajuns în şanţ înainte de intervenţie

Cinci persoane rănite într-un accident în judeţul Vrancea. Maşina Poliţiei a ajuns în şanţ înainte de intervenţie

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Vrancea, Bogdan Toader, două maşini s-au ciocnit frontal după ce un şofer de 36 de ani a intrat pe contrasens, cel mai probabil din cauză că a adormit.

„A fost o coliziune a avut loc pe DN 23, la Mândreşti. Au rezultat patru persoane rănite uşor şi una grav. De vină este şoferul unei maşini, a pătruns pe contrasens şi a provocat o coliziune frontală. Probabil, a adormit la volan, alcoolemia a fost zero la ambii şoferi. O femeie de 21 ani, conducătoarea nevinovată, a suferit cea mai gravă lovitură, a fost nevoie de descarcerare pentru a scoate victima din maşină”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Bogdan Toader.

Toader a mai spus că un alt accident s-a petrecut în zonă, după ce un poliţist care se deplasa la locul coliziunii a pierdut controlul maşinii şi a intrat în şanţ. Maşina de Poliţie a fost avariată, dar poliţistul a scăpat cu răni uşoare.

„Colegul a pierdut controlul volanului autospecialei şi a ieşit de pe carosabil. El este rănit uşor, dar nu a fost internat. Poliţistul era în misiune, se deplasa la accidentul de la Mândreşti”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea Bogdan Toader.

Cercetările în acest caz continuă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici