Cinci răniţi în urma unui accident produs între patru maşini în centrul municipiului Suceava

Cinci persoane au fost rănite, joi, în urma unui accident produs într-o intersecţie semaforizată din centrul municipiului Suceava în care au fost implicate patru maşini, una fiind răsturnată şi repusă pe roţi de trecători cu o persoană rănită înăuntru.

383 afișări
Imaginea articolului Cinci răniţi în urma unui accident produs între patru maşini în centrul municipiului Suceava

Cinci răniţi în urma unui accident produs între patru maşini în centrul municipiului Suceava

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, Alin Găleată, a declarat că în incident au fost implicate patru autoturisme, dintre care unul s-a răsturnat pe o parte.

El a arătat că, din dorinţa de a da un ajutor, participanţii la trafic au repus autovehiculul pe roţi, în timp ce în interior se afla o persoană rănită.

„Deşi gestul a fost unul din spirit civic, totuşi nu a fost potrivit în aceste situaţii. Acest lucru nu este deloc recomandat, deoarece, prin mişcare se pot produce alte leziuni, cu urmări grave, victimei deja rănite. Cazul excepţional în care se poate recurge la extragerea victimei este atunci când există pericol de explozie sau un alt pericol iminent”, a precizat Găleată.

El a menţionat că în accident au fost implicate şapte persoane, din care cinci au avut nevoie de îngrijiri medicale, un bărbat în stare gravă, două femei şi doi copii cu leziuni minore.

Potrivit sursei citate, echipa de intervenţie a balizat zona, a verificat scurgerile de carburanţi şi a deconectat bornele de la bateriile de acumulatori, iar concomitent a fost acordat primul ajutor medical răniţilor, care au fost transportaţi ulterior la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava, pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici