Cinci tineri morţi după ce maşina în care se aflau a lovit un copac - VIDEO

Cinci tineri cu vârste cuprinse între 20 şi 25 de ani şi-au pierdut viaţa, duminică dimineaţă, pe DN 2 A, după ce autoturismul în care se aflau a ieşit de pe carosabil, a rupt parapetul metalic de pe marginea şoselei şi a lovit de un copac, rupându-se în două.

657 afișări
Imaginea articolului Cinci tineri morţi după ce maşina în care se aflau a lovit un copac - VIDEO

Cinci tineri morţi după ce maşina în care se aflau a lovit un copac - VIDEO (Imagine: Captură video)

Accidentul a avut loc la ieşirea din comuna Ion Roată, iar primele cercetări ale poliţiştilor arată că tinerii, din oraşul Urziceni şi din comuna Manasia, judeţul Ialomiţa, se întorceau spre casă de la discotecă.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ialomiţa, accidentul a fost anunţat de către un martor la Serviciul Unic de Urgenţă, iar victimele nu au avut nicio şansă de supravieţuire după impactul autoturismului cu pomul.

Cei cinci au suferit traumatisme grave cranio-cerebrale şi ale membrelor, iar şoferul şi pasagerul din dreapta sa au fost decapitaţi.

Trei dintre victime, doi băieţi şi o fată, sunt din comună Manasia, iar ceilalţi doi din Urziceni, a precizat inspector Daniela Salaoru, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Ialomiţa.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici