Cine era pilotul care a murit în accidentul aviatic de la Băneşti

Pilotul mort în accidentul aviatic din localitatea prahoveană Băneşti avea 57 de ani şi era foarte experimentat, fiind comandor în rezervă.

1835 afișări
Imaginea articolului Cine era pilotul care a murit în accidentul aviatic de la Băneşti

Cine era pilotul care a murit în accidentul aviatic de la Băneşti (Imagine: Gandul.info)

Potrivit unor surse oficiale, pilotul care a murit se numea Petre Lazăr, avea 57 de ani şi era cunoscut drept un pilot foarte experimentat, având funcţia de comnador în rezervă.

Conform aceloraşi surse, în cădere aeronava de mici dimensiuni a lovit un fir de înaltă tensiune, însă alimentarea cu electricitate în zona Băneşti - Câmpina, unde s-a produs accidentul, nu a fost afectată.

Reprezentantul Electrica Muntenia Nord, Marian Popa, a declarat că niciun consumator nu a rămas fără energie electrică şi că stâlpii de electricitate nu au fost dărâmaţi de avion, în aceste condiţii echipele Electrica urmând să intervină, luni, pentru a repara avariile.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, nu se cunoaşte motivul prăbuşirii avionului, ancheta procurorilor Parchetul Curţii de Apel Ploieşti fiind în desfăşurare.

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit, duminică, în localitatea prahoveană Băneşti, pilotul pierzându-şi viaţa. Avionul a căzut pe un câmp, în apropierea unei pensiuni, într-o zonă în care nu se afla nicio persoană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici