Cine este vinovat de moartea lui Prigojin, potrivit populaţiei din Rusia

Sondaj despre moartea lui Prigojiin arată că doar 8% dintre ruşi îl cred vinovat pe Putin.

8036 afișări
Imaginea articolului Cine este vinovat de moartea lui Prigojin, potrivit populaţiei din Rusia

Cine este vinovat de moartea lui Prigojin, potrivit populaţiei din Rusia

Doar 8% dintre ruşi cred că Vladimir Putin este responsabil pentru moartea şefului Wagner, Evgheni Progojin.

Aşa reiese dintr-un sondaj, efectuat la nouă ore după prăbuşirea avionului său, de Open Minds Institute pentru Sunday Times.

Studiul, întocmit pe întrebări online ale think tank-ului britanic, arată o populaţie împărţită între cei care cred că atacul asupra avionului a fost planificat, 28,4%, şi cei care cred că a fost o eroare tehnică sau de pilot, 28,3%.

17,4% cred că serviciile ruse ar putea fi responsabile, 10,7% dau vina pe serviciile secrete ale altor ţări, iar 7,2% - pe agenţi ucraineni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici