Circulaţia feroviară pe raza Sucursalei Regionale CF Braşov a fost reluată

Traficul feroviar pe raza Sucursalei Regionale CF Braşov, blocat marţi după ce între staţiile Miercurea Sibiului – Apoldu un utilaj care făcea lucrări a deraiat, a fost reluat în noaptea de marţi spre miercuri, cinci trenuri de călători întârziind, în total, aproape 2.000 de minute.

234 afișări
Imaginea articolului Circulaţia feroviară pe raza Sucursalei Regionale CF Braşov a fost reluată

Circulaţia feroviară pe raza Sucursalei Regionale CF Braşov a fost reluată (Imagine: Bogdan Iordache/ Mediafax Foto)

Potrivit Companiei Naţionale de Căi Ferate CFR SA, circulaţia feroviară a fost redeschisă la ora 03.01 pe raza Sucursalei Regionale CF Braşov, între staţiile Miercurea Sibiului – Apoldu de Sus, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Conform sursei citate, ridicarea utilajului de cale deraiat a fost complexă şi lucrările pentru redeschiderea liniei au depăşit timpul estimat de intervenţie.

Circulaţia a cinci trenuri de călători a fost afectată, acestea cumulând întârzieri de 1.913 de minute.

Marţi, începând cu ora 13.15, circulaţia feroviară a fost închisă pe raza Sucursalei Regionale CF Braşov, între staţiile Miercurea Sibiului - Apoldu, deoarece un utilaj de cale, care făcea lucrări pe distanţa respectivă, a deraiat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici