Bărbatul evadat duminică din arestul IPJ Cluj a fost prins pe o stradă din comuna Floreşti

Bărbatul în vârstă de 45 de ani care a evadat duminică din arestul IPJ Cluj a fost prins, marţi seara, de poliţişti, în timp ce mergea pe o stradă din comuna Floreşti, de lângă municipiul Cluj-Napoca, transmite corespondentul MEDIAFAX.

899 afișări
Imaginea articolului Bărbatul evadat duminică din arestul IPJ Cluj a fost prins pe o stradă din comuna Floreşti

Bărbatul evadat duminică din arestul IPJ Cluj a fost prins pe o stradă din comuna Floreşti (Imagine: Marian Ilie/ Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat al IPJ Cluj transmis în noaptea de marţi spre miercuri, în paralel, ancheta internă continuă pentru a se stabili cu exactitate condiţiile şi împrejurările care au condus la producerea evadării.

”În urma activităţilor specifice şi a verificărilor efectuate, poliţiştii clujeni, cu sprijinul de specialitate al Serviciului de Operaţiuni Speciale Cluj, l-au depistat pe bărbatul care, duminică, a evadat din centrul de reţinere şi arestare preventivă al unităţii. Astfel, marţi seara, bărbatul, în vârstă de 45 de ani, din judeţul Covasna, a fost depistat în timp ce se deplasa pe strada Cetăţii, din localitatea Floreşti, judeţul Cluj. În paralel, ancheta internă continuă pentru a se stabili cu exactitate condiţiile şi împrejurările care au condus la producerea acestui incident. Totodată, un procuror efectuează activitatea de urmărire penală într-un dosar penal privind poliţiştii aflaţi în exercitarea atribuţiilor la momentul incidentului”, se arată în comunicat.

Poliţiştii clujeni susţin că, sub coordonarea unităţii de parchet, cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

Bărbatul în vârstă de 45 de ani din judeţul Covasna a evadat, duminică, din centrul de reţinere şi arestare preventivă Cluj-Napoca. Bărbatul se afla în stare de arest preventiv pentru furturi din locuinţe.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici