Video Ninsoare în plină vară în Munţii Bucegi, la peste 2.000 de metri altitudine - VIDEO

A nins, sâmbătă dimineaţă, la munte. O filmare a Salvamontului Buşteni arată ninsoarea care a căzut la o altitudine de peste 2.000 de metri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2216 afișări

Temperaturile scăzute din ultimele zile au adus fulgi de zăpadă, în Munţii Bucegi, la altitudini de peste 2.000 de metri.

O filmare a Salvamontului Buşteni arată ninsoarea care a căzut sâmbătă dimineaţă pe platoul Munţilor Bucegi.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare cod galben de furtuni pentru 15 judeţe din sud-estul ţării, care a fost valabilă până vineri la ora 10.00, însă meteorologii au avertizat că temperaturi scăzute se vor înrgistra şi sâmbătă şi duminică.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici